missing image

С увеличаване важността на приноса ни за опазване на околната среда и оценяване нуждата от осигуряване на по-добра хигиена на питейната вода, иновативните решения за филтриране и пречистване на питейна вода намират все поголямо приложение в нашето ежедневие. Продуктите на “Фамозо кафе кетъринг“ООД осигуряват безкраен източник на чиста питейна вода, отговаряща на най-високите хигиенни норми и стандарти, като се използва вече съществуващата инфраструктура.
Международната Асоциация по качество на водата дава дефиниция за чиста питейна вода: Без микробиологични замърсители .Без бактерии (според Европейските стандарти NSF 55 / P231); Без замърсители (според Европейския стандарт NSF 53); Без хлор (според Европейския стандарт NSF 42); Със стабилен минерален състав, тъй като запазваме най-доброто във водата. Мултифилтриращите системи съчетават 3 основни компонента, които осигуряват гарантирано пречистване на питейната вода, както и възможност да се контролира така необходимата хигиена на ползваното оборудването. Комбинацията от филтри на основата на активен въглен е специфична за различните региони и качество на водата в България. Те позволяват отстраняването на ненужните замърсители – инсектициди, пестициди, бензени, петро-химикали, PCB s- полихлорирани бифенили, хлора, подобряват вкуса, но запазват наличието на соли и минерали във водата. Монтираната на дозатора UV лампа има ефект срещу всички бактерии, включително най-резистентните патогени, E. coli, Легионела, хепатит, Салмонела, поли-вируси. Технологията е необходима, за да гарантира хигиената на водата след диспенсъра, който осигурява добра среда за развитието на микроорганизми.Системата притежава международен сертификат, гарантиращ 99,999% пречистване на голям спекър от вируси и патогени. Сребърни йони добавени към пластмасовите oтливки на диспенсъра, предотвратяват развитието на микроорганизми и осигуряват допълнителна хигиена на оборудването, която е изключително важна в офис среда.

missing image
missing image missing image missing image

WINIX 6 HC


Mоделът е подходящ за различна работна среда, като предлага отличен капацитет на охлаждане и затопляне на водата. Това е изключително надеждно решение с елегантен дизайн и лесно обслужване.Размери: W 30,00 cm H 115 D 44,00 cm;

Избор на вода: топла и студена


Седимент филтър:

15-25 микрона - отстранява всички по-големи частици

Филтри:

GAC филтър 10 микрона – отстранява хлора и подобрява вкуса и мириса

CBC филтър – премахва всички частици , вкл. вируси с размер ≤1 микрон

UV не

Капацитет топла вода: 10 литра на час

Капацитет студена вода: 18 литра на час

missing image
missing image missing image missing image missing image

Диспенсер за вода с база WINIX 3C


Студена вода + вода стайна температура


Капацитет:18л./час


Тегло: 17кг.


Размери: 115 х 30 х 44см.


missing image
missing image missing image

Диспенсер за вода ZERICA FUTURA 80


Студена вода + вода стайна температура


Капацитет:19л./час


Тегло: 13кг.


Размери: 105 х 25 х 17.5см.


missing image
missing image missing image missing image

Диспенсер за вода с база Zerica Futura 90


Студена вода + вода стайна температура + газирана вода


Капацитет:19л./час


Тегло: 14кг.


Размери: 105 х 25 х 17.5см.


Направи поръчка
X
Съобщение*:
missing image
Полетата с "*" са задължителни!
missing image